Om Drogens Vital

Om Drogens Vital

Drogens Vital er en bred serie af kosttilskud med varianter, der både indeholder traditionelt anvendte urter/planter, vitaminer og mineraler.

I gamle dage stod apotekets farmaceuter selv og blandede urter og øvrige ingredienser – og som dengang er Drogens Vital i dag stadig udviklet så faglig viden, indsigt og kvalitet går hånd i hånd.

Som forbrugere har vi brug for apotekspersonalets særlige viden og kompetencer – derfor fås Drogens Vital kun på apoteket, hvor du kan få kvalificeret rådgivning fra både farmakonomer og
farmaceuter.

Med mere end 20 års erfaring inden for helsekost på apoteket, er Drogens Vital baseret på den nyeste viden på kosttilskudsområdet, og hjælper dig på en naturlig og effektiv måde.

Drogens Vital fremstilles under farmaceutisk kontrol og som en af de få serier fremstilles den i Danmark.

Miljøvenlig emballage

I Drogens Vital serien anvender vi så få emballagevarianter som muligt – det sparer ressourcer og skåner miljøet. Derfor kan du opleve dåser, hvor tabletterne fylder mere end i andre. Emballagerne genanvendes – så husk at sortere til genbrug.

Easy-grib låg

På apoteket kan du få et Easy-grib låg, der passer til hele Drogens Vital serien, hvis du fx har svage fingre og derfor har svært ved at åbne dåserne.

Smiley