Presse

Den perfekte tabletform

Den perfekte tabletform der er lettere at synke lanceres i Drogens Vital,
inspireret af naturens eget design.

Vidste du, at 48 % af os, der tager kosttilskud, oplever besvær
med at synke tabletter fx vitaminpiller?

Dette problem vil Drogens Vital gerne være med til at afhjælpe og har dermed gjort det lettere for vores forbrugere at synke tabletter. Derfor har Orkla Care´s udviklingsafdeling i samarbejde med Teknologisk Institut, arbejdet med at udvikle en tabletform, der gør det lettere at synke tabletter.

Nyhed på apoteket: Drogens Vital Vitalserie baseret på naturens egne kræfter

Drogens Vital er et helt nyt brand på de danske apoteker, der med udgangspunkt i naturens egne kræfter giver dig kosttilskud baseret på vitaminer, mineraler og urter.

Med Drogens Vital får du kosttilskud, som lige netop du har brug for i din hverdag. Serien består nemlig af en lang række traditionelle urter og planter, der er baseret på naturens ressourcer: Fra baldrian og ginseng til tranebær og urter, så du kan få et kosttilskud, der passer præcis til dine behov.

Helt ny serie til en moderne livsstil
Drogens Vital er en helt ny, dansk produceret serie, der kun forhandles på apotekerne. Alle produkterne er målrettet et specifikt behov, og derfor kan du nemt finde frem til det produkt, du skal bruge, under vejledning fra apotekspersonalet.

”I gamle dage stod apotekeren jo selv og blandede urter og miksturer til kunderne, og man skal faktisk ikke særlig lang tid tilbage, før det var noget, man gjorde. Da jeg påbegyndte min uddannelse som farmakonom for 20 år siden var det stadigvæk noget, man gjorde engang imellem. Netop derfor er jeg stolt over, at vi kan skabe et brand, der tager traditionen op og sikrer målrettede kosttilskud af høj standard,” forklarer Janne Lundin, der er uddannet farmakonom og brand manager for Drogens Vital.

For dig, der passer på dig selv
Drogens Vital er til dig, der ønsker at passe på dine nærmeste og dig selv. Derfor kan du også få et bredt udvalg af målrettede produkter, for eksempel ingefær til vedligeholdelse af en normal fordøjelse, ginseng, der styrker dit energiniveau ved træthed, og en lang række andre kosttilskud, der hjælpe dig i din hverdag:

”For mange kan det være svært at finde rundt i kosttilskudsjunglen. Derfor er det med Drogens Vital vores ambition at skabe målrettede kosttilskud, der ikke efterlader dig med nogen tvivl om, hvad du skal vælge,”´ forklarer Janne Lundin og uddyber:

”For mig handler det også om, at forbrugerne har et brand, de altid kan gå til og have tillid til. At man helt automatisk ved, at Drogens Vital har det på hylden, man har brug for i dagligdagen.”

Derfor skal du vælge Drogens Vital:

• Vital serie med både vitaminer, mineraler, urter og planter
• Købes på apoteket, hvor du får kvalificeret rådgivning
• Produceret på egen fabrik i Danmark
• Bæredygtig emballage
• Luk-op etiketter med gode råd på indersiden
• Gratis easy-grip låg

Bæredygtig emballage
Hos Drogens Vital tænker man ikke kun på dit velbefindende, men også på naturen. Derfor er emballagerne i genanvendelig letvægtsplastik. Det gør dem lettere at transportere og lettere at håndtere ude på apotekerne, ligesom de ikke kan gå itu, hvis man taber dem. Samtidig bruges der meget få emballagestørrelser, så man sparer flest mulige miljøressourcer i produktionen. Det betyder også, at du vil opleve, at nogle glas er mere fyldte end andre.
Emballagerne kan genbruges, så du kan sortere dem i dit affald.

Lige nu består serien af:
Drogens Vital Hud, hår & negle, Ginseng Energikur, Ginseng Her & Nu, Ingefær, Baldrian, Tranebær, Multivitamin med urter, D-vitamin tyggetablet, Immunforsvar, Multivitamin med urter 50+,

Drogens Vital
Er en ny bred apotek-serie af kosttilskud med varianter, der både indeholder traditionelt anvendte urter/planter, vitaminer og mineraler.

I gamle dage stod apotekets farmaceuter selv og blandede urter og øvrige ingredienser – og som dengang er Drogens Vital i dag stadig udviklet, så faglig viden, indsigt og kvalitet går hånd i hånd.

Som forbrugere har vi brug for apotekspersonalets særlige viden og kompetencer – derfor fås Drogens Vital kun på apoteket, hvor du kan få kvalificeret rådgivning fra både farmakonomer og farmaceuter.

Med mere end 20 års erfaring inden for helsekost på apoteket er Drogens Vital baseret på den nyeste viden på kosttilskuds-området, og hjælper dig på en naturlig og effektiv måde.

Forbrugernes eget apoteksbrand: Janne Lundin fortæller

Janne Lundin er uddannet farmakonom, brand manager på Drogens Vital og idékvinden bag serien. Hun fortæller her, hvorfor Drogens Vital for hende er en fantastisk serie til forbrugerne på apotekets hylder.

”Vi har i den solide research,der ligger bag serien, fået indsigt i forbrugernes ønsker og behov på helsekostområdet. Det var meget tydeligt, at forbrugerne gerne vil have flere produkter med urter og planter og ikke kun vitaminer og mineraler. Samtidig vil de gerne købe produkterne på apoteket, hvor der er apotekspersonalets kvalificerede rådgivning. Denne holdning er jeg som farmakonom helt enig i. Både naturlægemidler og kosttilskud bør følges op med en faglig rådgivning,” fortæller hun, og fortsætter:

”Det var på det grundlag, vi gik videre med serien, og udviklede produkterne og brandet. Resultatet er en serie, som vi er stolte af. Fordi fagligheden er i top, fordi forbrugerne kan bruge serien som et pejlemærke i kosttilskudsjunglen, og fordi apotekerne får en serie, der også lever op til deres høje, faglige krav,” siger Janne Lundin.

Se kontrolrapport