Drogens Vital Kalk og D-vitamin

Drogens Vital Kalk og D-vitamin

Drogens vital Kalk og D-vitamin er et kosttilskud, som indeholder calcium og D3-vitamin. Kalk er nødvendig for vedligeholdelse af normale knogler og tænder. Kalk bidrager endvidere til en normal muskelfunktion.

D-vitamin har betydning for en normal optagelse af calcium i kroppen og derved også for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder samt bidrager til immunsystemets normale funktioner.

Anbefalet daglig dosis:

1-2 tabletter dagligt til voksne og børn fra 11 år. Indtages i forbindelse med et måltid. Ved indtagelse af to tabletter dagligt, så fordel dem ud på to måltider fx morgen og aften for bedst optagelse. Dagsdosis bør ikke overskrides.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.
Fremstillet i Danmark under farmaceutisk kontrol.
Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost.
Opbevares tørt, beskyttet mod varme, samt utilgængeligt for børn.

Ny tabletform (mandelformet) der er dokumenteret lettere at synke.
Læs om testresultat her, eller under afsnittet Aktuelt her på hjemmeside.
Fremstillet i Ishøj – Danmark under farmaceutisk kontrol.
D-vitamin er fremstillet i uldfedt fra får.
Øvrige råvarer er af mineralsk/vegetabilsk kontrol.

Andre har også læst om

IndholdGode råd

Kosttilskud

Næringsindhold pr. 1-2 tabletter i mængde og procent af reference indtag (RI) til voksne samt børn fra 11 år.

Deklaration 1 tablet  2 tabletter
D3-vitamin 10 µg 20 µg
RI  200% 400%
Calcium 400 mg 800 mg
RI 50% 100%

 

1 tablet indeholder 1.000 mg calciumcarbonat svarende til 400 mg. Calcium.

Ingredienser:

Mineral (calciumcarbonat), maltodextrin, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), fugtighedsbevarende middel (glycerol), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyre, hydroxypropylmethylcellulose), vitamin (cholecalciferol).

Gode råd:

Drogens Vital Kalk med D-vitamin indeholder Kalk kombineret med D-vitamin.  Tabletterne tages med fordel sammen med et måltid, således at kalken og D-vitamin bliver blandet med madens indhold af vitaminer og mineraler inkl. kalk og D-vitamin.

De fødevarer der indeholder mest kalk er mejeriprodukter (mælk, ost og yoghurt). Kalk findes også i grønne grøntsager, fuldkorn mv.

De vigtigste kilder til D-vitamin er solen (ca. 80 %) og kosten (ca. 20 %), hvor især fede fisk er den vigtigste kilde – dernæst er det kød og æg.

Er du i tvivl om du spiser varieret nok, så du får dækket dit behov for kalk og D-vitamin kan du vælge at supplere din kost med fx Drogens Vital Kalk og D-vitamin.

Smiley