Drogens Vital Overgangsalder

Drogens Vital Overgangsalder

Drogens Vital Overgangsalder er en unik kombination af rødkløverekstrakt, humleekstrakt, B6-vitamin og Biotin. Indeholder 400 mg Rødkløverekstrakt svarende til 80 mg isoflavonoider (20%). Rødkløver hjælper til at opretholde en behagelig overgangsalder og håndtere gener relateret hertil som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. B6-vitamin bidrager til at regulere hormonaktiviteten og biotin bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder.

Anbefalet daglig dosis Voksne: 2 tabletter

Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Anbefales kun til kvinder i overgangsalderen. Bør kun anvendes i samråd med læge ved indtag af hormonregulerende medicin. Opbevares tørt ved max 25 grad C beskyttet mod direkte sollys og utilgængeligt for børn.

Den perfekte tablet – mandelformet tablet der er dokumenteret lettere at synke end alm. runde tabletter

Andre har også læst om

IndholdGode råd

Kosttilskud

Næringsstofindhold pr. 2 tabletter

Deklaration:

Rødkløverekstrakt 400 mg (indeholdende 80 mg isoflavonoider – 20%)

Humleekstrakt 53 mg (udvundet fra 400 mg humlekogler)

B6-vitamin 1,4 mg – 100% RI (Referenceindtag)

Biotin 50 µg – 100% RI (referenceindtag)

Ingredienser:

Fyldemidler (mikrokrystallisk cellulose, calciumphosphat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), rødkløverekstrakt (Trifolium pratense L.) maltodextrin, humleekstakt (Humulus lupulus L.) overfaldebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, talkum, modifeceret stivelse, hydroxypropylcellulose, carnaubavoks), fugtighedsbevarende middel (glycerol). Pyridoxinhydrochlorid, mellemkædet triglycerider (fra kokosolie), D-biotin.

Overgangsalderen er en naturlig livsfase i kvindens livscyklus der ofte er på en periode af ca. 2-5 år. Nogle kvinder oplever forskellige symptomer i forskellige kraft f.eks. hedeture, svedetur, rastløshed og humørsvingninger.

Ved at dyrke noget mere motion regelmæssigt, oplever nogle af deres symptomer bliver mindre. du for det medvirker også til at stabilisere hormonerne, reducere hedeture og svedeture.

Mange fokuserer også på deres kost og skruer ned for kødet og op for bælgfrugterne (bønner, linser og ærter), kerner og krydderurter, der indeholder planteøstrogener.

En god nattesøvn er vigtig men i overgangsalderen kan kropstemperaturen svinge meget og man kan opleve at vågne af svedetur. Ved at tage sokker på om natten kan man lettere stabilisere kropstemperaturen.

Smiley