drogens vital, søvn

Den gode søvn

Vi ved, hvor vigtigt det er at spise varieret, dyrke motion og drikke masser af vand. Men i vores stræben mod den gode livsstil glemmer vi let, hvor vigtigt det også er at give kroppen et hvil.

Den gode søvn

Vi ved, hvor vigtigt det er at spise varieret, dyrke motion og drikke masser af vand. Men i vores stræben mod den gode livsstil glemmer vi let, hvor vigtigt det også er at give kroppen et hvil. For god nattesøvn er af lige så stor betydning for vores velbefindende som mad fuld af fibre, vitaminer og mineraler. Oplever du, som mange andre, perioder med urolig søvn, hvor du vågner ofte eller ligger timevis og vender og drejer dig? Så kan det være en god idé at se på, hvad du kan gøre for at optimere din nattesøvn.  

Tips til gode søvnvaner 

  • Motion: Vær aktiv 30 min. hver dag (dog ikke lige inden sengetid) 
  • Ingen skærme: Undgå TV, telefon og Ipad inden sengetid. Læs i stedet en bog, eller lav noget andet, der ikke involverer skærme og blåt lys.   
  • Ingen koffein: Undgå kaffe og sort te om aftenen. Drik i stedet vand eller urtete.   
  • Indeklima: Hold dit soveværelse køligt. 
  • Rutiner: Gå i seng, når du er træt, og stå op på nogenlunde samme tidspunkt hver dag.  

Kilde: Sundhed.dk   

Baldrian – naturens eget godnatkys 

Urten baldrian bidrager til vedligeholdelse af en naturlig søvn og har grundet sine søvndyssende egenskaber fået tilnavnet ”naturens eget godnatkys”. Ønsker du et tilskud, er Drogens Vital Baldrian Naturlig Søvn med både baldrian- og citronmelisseekstrakt et godt bud.   

Drogens Vital Baldrian Naturlig Søvn 

Drogens Vital Baldrian Naturlig Søvn er et kosttilskud, der er fremstillet ud fra baldrianekstrakt (Valeriana officinalis L.) og citronmelisseekstrakt (Melissa officinalis L). Både baldrian og citronmelisse har været brugt i flere generationer. Baldrian bidrager til vedligeholdelse af naturlig søvn.  

Drogens Vital MiljøbilledeHvornår?
Det anbefales, at du tager tabletterne ca. ½ time før, du ønsker at falde i søvn.

Hvor længe?
Du kan tage tabletterne dagligt (2-3 tabletter) i op til 6 uger ad gangen.

Drogens Vital forhandles online, på Apoteket og i Matas. Find forhandlere her.