drogens vtial, kvinde i vand

En bedre overgangsalder 

En af de helt store forandringer, man i løbet af et naturligt kvindeliv går igennem, er overgangsalderen. Overgangsalderen er ligesom puberteten en af de helt naturlige overgange, som hører til den kvindelige livscyklus, og alle kvinder vil før eller siden opleve at gå i overgangsalderen.  

En bedre overgangsalder 

En af de helt store forandringer, man i løbet af et naturligt kvindeliv går igennem, er overgangsalderen. Overgangsalderen er ligesom puberteten en af de helt naturlige overgange, som hører til den kvindelige livscyklus, og alle kvinder vil før eller siden opleve at gå i overgangsalder.  

5 facts om overgangsalderen 

Gennemsnitsalderen for, hvornår danske kvinder går i overgangsalderen, er 51 år 
Overgangsalderen går også under navnet Klimakteriet  
Overgangsalderen varer typisk 1-5 år 
Ca. ¾ af alle kvinder i overgangsalderen oplever gener af en eller anden art – nogle flere end andre 
75 % oplever hedeture og svedeture 

Kilde: Netdoktor.dk 

En naturlig del af kvindelivet – men lad ikke overgangsalderen begrænse dig 

Selvom aldring og nye livsfaser er en helt naturlig del af livet, svarer den alder, man føler sig som, ikke nødvendigvis altid til den alder, man har. Og en ny livsfase som overgangsalderen skal ikke begrænse en i at leve det liv, man ønsker at leve – uanset alder. Vi kvinder bør derfor ikke holde op med at stille krav til vores eget velbefindende og affinde os med skavanker eller ubehag, blot fordi vi bliver ældre. Når vi taler overgangsalder, er der nemlig meget, der kan gøres for at opretholde velvære. 

Oplever du gener ved overgangsalderen?  

Selvom overgangsalderen er en helt naturlig del af den kvindelige livscyklus, kan denne fase for mange kvinder indebære ubehagelige gener som for eksempel hedeture, svedeture og humørsvingninger. Disse gener kan gå ud over ens livskvalitet. Heldigvis er der noget man kan gøre for at understøtte kroppen i denne fase.  

Drogens Vital Overgangsalder med rødkløver 

– naturens hjælp til dig i overgangsalderen 

Med Drogens Vital Overgangsalder med rødkløver får du hjælp fra naturens egne ressourcer blandt andet i form af rødkløver. Rødkløver hjælper til at opretholde en behagelig overgangsalder og håndtere gener relateret hertil som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. 

overgangsalder med rødkløver, drogens vital