Drogens hud hår og negle

Hud, hår og negle

Din krop taler sit helt eget sprog – og udover at man selv kan mærke, hvis der er noget, som ikke er i balance, kan man faktisk ofte også se det. For den måde, vi lever på, og det vi spiser, præger vores hud, hår og negle.

Hud, hår og negle

Din krop taler sit helt eget sprog – og udover at man selv kan mærke, hvis der er noget, som ikke er i balance, kan man faktisk ofte også se det. For den måde, vi lever på, og det vi spiser, præger vores hud, hår og negle. Får du fx ikke alle de vitaminer og mineraler, du har behov for, vil man ofte kunne se det på din hud, dit hår og dine negle. 

Støtte til hud, hår og negle 

Det er vigtigt at spise sundt og varieret for at få alle de vitaminer og mineraler, som har betydning for hud, hår og negle. Er du i tvivl om, hvorvidt du får tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler til hud, hår og negle, eller ønsker du blot at give det lidt ekstra opmærksomhed, kan du med fordel supplere din kost med Drogens Vital Hud, Hår & Negle med silica. 

Drogens Vital Hud, Hår & Negle med silica er specielt sammensat til dig, der vil gøre noget ekstra for disse områder. Kosttilskuddet indeholder blandt andet planteekstrakt af agerpadderokke, som indeholder 21 mg silica pr. dagsdosis. Derudover indeholder Drogens Vital Hud, Hår & Negle med silica ølgær, C-vitamin, 6 forskellige B-vitaminer samt mineralerne selen, jod, kobber og zink. 

Gode vitaminer og mineraler  

– til hud, hår og negle 

Zinkbidrager til vedligeholdelse af normalt hår, negle og hud 
Biotinbidrager til vedligeholdelse af normalt hår
Selenbidrager til vedligeholdelse af normalt hår og normale negle 
Vitamin Cbidrager til vedligeholdelse af normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud
Kobberbidrager til at vedligeholdelse af normalt bindevæv 

Må jeg tage andre kosttilskud samtidig med Drogens Vital Hud, Hår og Negle med silica? 

Ja! Men det afhænger af, hvilke kosttilskud, det drejer sig om. Er du i tvivl, anbefaler vi, at du spørger på apoteket eller i din lokale Matas eller kontakter vores forbrugerservice