multivitaminer

Multivitaminer til lige præcis der, hvor du er i livet 

Kroppen ændrer sig hele livet igennem, og det betyder samtidig, at vores behov for vitaminer og mineraler ændrer sig afhængigt af, hvor vi er i livet. Det sætter naturligt krav til de daglige tilskud.

Multivitaminer til lige præcis der, hvor du er i livet 

Kroppen ændrer sig hele livet igennem, og det betyder samtidig, at vores behov for vitaminer og mineraler ændrer sig afhængigt af, hvor vi er i livet. Det sætter naturligt krav til de daglige tilskud. Derfor har vi hos Drogens Vital fire forskellige multivitamintilskud, så du altid kan finde et, der passer til lige der, hvor du er i livet.  

Til dig, der ønsker et tilskud til kosten: Drogens Vital Multivitamin m. urter 

Ønsker du at supplere kosten med et dagligt tilskud af vitaminer, mineraler og urter? Drogens Vital Multivitamin med urter er et kosttilskud med urter, vitaminer og mineraler, og indeholder blandt andet: 

 • Riboflavin, vitamin B6 og B12, folsyre, niacin, pantothensyre, vitamin C, jern, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse. 
 • A-, B6-, B12-, C- og D-vitamin, jern, zink og kobber, som bidrager til vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion 
 • D-vitamin og calcium, som bidrager til vedligeholdelse af normale tænder og knogler. 
 • C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud, tænder og knogler. 

Til dig på 50+: Drogens Vital Multivitamin med urter 50+ 

Drogens Vital Multivitamin med urter 50+ er et specialudviklet kosttilskud til dig, der er over 50 år. Kosttilskuddet indeholder en sammensætning af urter, vitaminer og mineraler, som er særligt tilpasset dig på 50+ og dine behov. Multivitamintabletten indeholder blandt andet: 

 • Riboflavin, vitamin B6 og B12, folsyre, niacin, pantothensyre, vitamin C, magnesium, jern, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse 
 • A-vitamin, B6, B12, C, D, jern, zink og kobber, som bidrager til vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion 
 • D-vitamin, calcium og magnesium, der bidrager til opretholdelse af normale tænder og knogler.  
 • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk, hud og knogler.  
 • Thiamin (B1) bidrager til normal hjertefunktion. 

Til dig, der er træt af at være træt: Drogens Vital Multivitamin Energi med urter 

Drogens Vital Multivitamin Energi med urter er et kosttilskud med en unik sammensætning af urter og vitaminer til dig, der ønsker fokus på dit energiniveau. Kosttilskuddet indeholder blandt andet: 

 • C-vitamin, B2, B6, niacin og pantothensyre, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse 
 • A-, B6-, C- og D- vitamin, som bidrager til et normalt fungerende immunforsvar.  
 • K-vitamin, som bidrager til en normal blodkoagulation og opretholdelse af normale knogler. 

Derudover indeholder Drogens Vital Multivitamin Energi med urter ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) samt en række urter: rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnblad og -blomst.  

Til dig, der er gravid: Drogens Vital Multivitamin Gravid 

Er du gravid eller forsøger at blive det, så er Drogens Vital Multivitamin Gravid det oplagte valg for dig. Kosttilskuddet er tilpasset de særlige behov, der følger med en graviditet. Med fokus på de vitaminer og mineraler, som er gavnlige for din krop i forbindelse med graviditet, får du et bredt kosttilskud, der samtidig indeholder de anbefalede 400 μg folsyre og 10 μg D vitamin. Folsyre bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde.

Drogens Vital Gravid indeholder et højere indhold af jern end almindelige multivitaminer. Fra 10. graviditetsuge bør du supplere med ekstra jerntilskud. Kosttilskuddet indeholder også zink og calcium, som bl.a. bidrager til henholdsvis reduktion af træthed og udmattelse, spiller en rolle i celledelingsprocessen samt er nødvendig for vedligeholdelse af normale knogler og tænder. Zink bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion. 

multivitaminer

Vores multivitaminer forhandles både online, på apoteket og i Matas. Se forhandlere her.