Dro_miljø_multivitaminer_beskåret1

Multivitaminer til lige præcis der, hvor du er i livet 

Kroppen ændrer sig hele livet igennem, og det betyder samtidig, at vores behov for vitaminer og mineraler ændrer sig afhængigt af, hvor vi er i livet. Det sætter naturligt krav til de daglige tilskud.

Multivitaminer til lige præcis der, hvor du er i livet 

Kroppen ændrer sig hele livet igennem, og det betyder samtidig, at vores behov for vitaminer og mineraler ændrer sig afhængigt af, hvor vi er i livet. Det sætter naturligt krav til de daglige tilskud. Derfor har vi hos Drogens Vital fire forskellige multivitamintilskud, så du altid kan finde et, der passer til lige der, hvor du er i livet.  

Til dig, der ønsker et tilskud til kosten: Drogens Vital Multivitamin m. urter 

Ønsker du at supplere kosten med et dagligt tilskud af vitaminer, mineraler og urter? Drogens Vital Multivitamin med urter er et kosttilskud med urter, vitaminer og mineraler, og indeholder blandt andet: 

  • Riboflavin, vitamin B6 og B12, folsyre, niacin, pantothensyre, vitamin C, jern, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse. 
  • A-, B6-, B12-, C- og D-vitamin, jern, zink og kobber, som bidrager til vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion 
  • D-vitamin og calcium, som bidrager til vedligeholdelse af normale tænder og knogler. 
  • C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud, tænder og knogler. 

Til dig på 50+: Drogens Vital Multivitamin med urter 50+ 

Drogens Vital Multivitamin med urter 50+ er et specialudviklet kosttilskud til dig, der er over 50 år. Kosttilskuddet indeholder en sammensætning af urter, vitaminer og mineraler, som er særligt tilpasset dig på 50+ og dine behov. Multivitamintabletten indeholder blandt andet: 

  • Riboflavin, vitamin B6 og B12, folsyre, niacin, pantothensyre, vitamin C, magnesium, jern, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse 
  • A-vitamin, B6, B12, C, D, jern, zink og kobber, som bidrager til vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion 
  • D-vitamin, calcium og magnesium, der bidrager til opretholdelse af normale tænder og knogler.  
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk, hud og knogler.  
  • Thiamin (B1) bidrager til normal hjertefunktion. 

Vores multivitaminer forhandles både online, på apoteket og i Matas. Se forhandlere her.