drogens vital, vand

Nyd godt af omega-3 – uden ubehagelige fiskeopstød 

Fisk er en god kilde til omega-3-fedtsyrer, men ikke alle spiser helt nok af den omega-3-fyldte spise. Derfor kan det være en god idé at supplere kosten med et dagligt omega-3-tilskud.

Nyd godt af omega-3 – uden ubehagelige fiskeopstød 

Fisk er en god kilde til omega-3-fedtsyrer, men ikke alle spiser helt nok af den omega-3-fyldte spise. Derfor kan det være en god idé at supplere kosten med et dagligt omega-3-tilskud. Mange, der ønsker et tilskud af fiskeolie, holder dog igen på grund af frygten for ubehagelige fiskeopstød. Men det er der heldigvis råd for.  

Indtag dit omega-3-tilskud i forbindelse med et måltid 

En god måde at undgå den kedelige eftersmag af fisk er ved altid at tage sine daglige fiskeoliekapsler i forbindelse med et måltid. Når du ikke tager kapslerne på tom mave, minimerer du nemlig risikoen for de fiskebøvser eller -opstød, som mange frygter.  

Vil du være 100 % sikker? Prøv Drogens Vital Omega-3 Anti-opstød  

Hvis du vil være helt sikker på at undgå dårlig fiskesmag i forbindelse med dit daglige tilskud af fiskeolie, så er Drogens Vital Omega-3 Anti-opstød noget for dig. Kapslerne i Omega-3 Anti-opstød er nemlig forseglet med en helt særlig coating, som sikrer, at de først opløses i tarmen og ikke i mavesækken som almindelige kapsler. Det sikrer, at du kan tage dit daglige omega-3-tilskud uden risiko for ubehagelige fiskeopstød.  

undgå fiskeopstød: omega-3 anti-opstød, drogens vital

Med Drogens Vital Omega-3 Anti-opstød får du omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA, som hjælper til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Kosttilskuddet indeholder desuden D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.