drogens vital, kvinde der hopper i havet

Omega-3 og kolesterolbalance – hvordan hænger det sammen? 

Det meste i livet handler om at finde en naturlig balance. Og det gælder også kolesterolniveauet. For det er nemlig hverken godt for os med for høje eller for lave kolesteroltal.

Omega-3 og kolesterolbalance – hvordan hænger det sammen? 

Det meste i livet handler om at finde en naturlig balance. Og det gælder også kolesterolniveauet. For det er nemlig hverken godt for os med for høje eller for lave kolesteroltal. Kolesteroltallet kan i mange tilfælde holdes i balance med en sund livsstil med fokus på motion og varieret kost.  

Omega-3-fedtsyren ALA: 

Hjælper til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau 

Omega-3-fedtsyren ALA er særlig vigtig at stifte bekendtskab med, hvis du har fokus på kolesterolbalancen. ALA findes i planteolier, nødder og frø som fx hørfrø, der har et særligt højt indhold af netop denne omega-3-fedtsyre. ALA hjælper til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet, og der er derfor tilsat ALA til omega-3-kaplserne i Drogens Vital Omega-3 Kolesterol. Den gavnlige effekt af ALA opnås ved et dagligt indtag på 2 g ALA.  

Styr på din omega-3? 

DHA er en umættet fedtsyre, sombidrager til en normal hjerte-* og hjernefunktion** samt et normalt syn**.  

EPA er en umættet fedtsyre, som bidrager til en normal hjertefunktion*. 

ALA er en umættet fedtsyre, som hjælper til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet***.  

*Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. 
** Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. 
*** Den gavnlige effekt af ALA opnås ved et dagligt indtag på 2 g ALA. 

Kosttilskuddet til dig, der har fokus på din kolesterolbalance

Har du fokus på kolesterolbalancen, og ønsker du at supplere kosten med et omega-3-tilskud, så er Drogens Vital Omega-3 Kolesterol kosttilskuddet til dig. Kosttilskuddet indeholder nemlig koncentreret fiskeolie kombineret med hørfrøolie (ALA), som hjælper til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet (den gavnlige effekt af ALA opnås ved et dagligt indtag på 2 g ALA) og E-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Omega-3-kapslerne indeholder desuden omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA, der hjælper til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager desuden til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. 

få styr på din kolesterolbalance med omega-3 kolesterol fra drogens vital