C-VITAMIN FRA ACEROLABÆR

C-VITAMIN FRA ACEROLABÆR

Kosttilskud med naturligt C-vitamin fra naturens acerolabær. Acerola bliver kaldet for Barbados-kirsebær, da man har dyrket frugten på de Caribiske Øer i generationer. Acerolabær er meget røde og meget rig på C-vitamin. Faktisk har man endnu ikke opdaget nogen anden plante i naturen, med så høj en koncentration af C-vitamin. I Brasilien er acerola-juice ligeså almindeligt som appelsinjuice er i Danmark.

C-vitamin bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og øger optagelsen af jern. Derudover støtter det den normale dannelse af kollagen, der bl.a. har betydning for en normal fungerende hud, knogler, tænder og tandkød.

anbefalet Dagsdosis:

1 tablet til voksne og børn fra 11 år.

Synkevenlig tabletform. Synkes hel i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares tørt ved max 25°C beskyttet mod direkte sollys samt utilgængeligt for børn.

Næringsindhold pr. 3 stk.:

                                                  1 stk.                       RI* %

Acerolaekstrakt                  618 mg          fra ca. 7,7 g frisk acerola,

heraf:

naturligt C-vitamin             100 mg          125% (ascorbinsyre)

 

*RI = Referenceindtag

Ingrediensliste:

Acerolabærekstrakt  (Malpighia glabra L.), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, calciumphosphat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), overfladebehandlingsmidler (talkum, magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, modificeret stivelse, hydroxypropylcellulose, carnaubavoks), mellemkædede triglycerider (fra kokosolie).

Se kontrolrapport