Drogens Vital Fiskeolie

Drogens Vital Fiskeolie

Drogens Vital Fiskeolie er et tilskud af fiskeolie, som supplerer din kost med omega-3 fedtsyrer. Det anbefales at indtage 350 g fisk om ugen (ca. 2 hovedmåltider med fisk og fiskepålæg 3 gange om ugen)
Omega-3 indeholder de umættede fedtsyrer DHA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre) EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og normalt syn. Den gavnlige funktion opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.
Drogens Vital Fiskeolie er en lille kapsel – der er let at synke. Især velegnet til dem der har svært ved at sluge store kapsler fx ældre.

Anbefalet daglig dosis:

– Voksne og børn fra 11 år: 2-4 kapsler (alt efter hvor meget fisk du spiser om ugen).
– Gravide: 4 kapsler

Indtages i forbindelse med et måltid. Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares tørt og beskytte med varme samt utilgængeligt for børn. Bør ikke udsættes for direkte sollys.

 

Næringsstofindhold pr. 2 kapsler:

Koncentreret fiskeolie        1000 mg

Omega-3                                                    600 mg

– EPA                                                                               160 mg

– DHA                                                                               100 mg

 

Ingredienser:

Koncentreret fiskeolie, gelatine fra ko, fugtighedsbevarende middel (glycerol), antioxidant (tocopherolrigekstrakt).

 

Fiskeoliens totoxtal:

Totoxtallet for en olie er et udtryk for en olies harskhed. Der findes pt. ingen EU-lovgivning, som angiver den værdi som totoxtallet skal ligge under, for at olien ikke er harsk.

Drogens Vital Fiskeolie har sat interne krav, der er endnu strengere end dem, der er fremført af Ph.Eur. og GOED (Global Organization for EPA og DHA Omega-3), for at sikre den højeste grad af friskhed. Ph.Eur. har fastsat totoxtallet til 50 mekv/kg og GOED har fastsat at totoxtallet ikke må overstige 26 mekv/kg. Drogens Vital Fiskeolie ligger langt under disse Totox- værdier.
Drogens Vital Fiskeolie anvender den mest udbredte analysemetode som både Sundhedsmyndighederne anbefaler og anerkender. Vi gennemfører ca 3.500 harskningsanalyser hvert år for at kontrollere oxidationsniveauet i vores produkter.

De nyeste Totox tal for Drogens Vital Fiskeolie bliver løbende tjekket og opdateret her på hjemmesiden:

januar 2020:  – 3,4 mekv/kg

Se kontrolrapport