MAGNESIUM CITRAT

DRO_MagnesiumCitrat_159ml_130stk

MAGNESIUM CITRAT

Magnesium og B6-vitamin bidrager begge til nervesystemets normale funktion og til at mindske træthed og udmattelse. Derudover bidrager B6-vitamin til normalt energistofskifte.

Drogens Vital Magnesium Citrat indeholder magnesium og vitamin B6, som begge bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt et normalt energistofskifte. Magnesium bidrager desuden til en normal muskel- og nervefunktion og til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder.

 

Drogens Vital Magnesium Citrat kommer i mandelformede tabletter, som er særligt udviklet, så de er lettere at sluge end almindelige runde tabletter.

 

Magnesium Citrat indeholder ingen animalske råvarer og kan således indtages af veganere.

 

Anbefalet daglig dosis:

3 tabletter til voksne og børn fra 11 år. Synkes hele i forbindelse med et måltid. Tabletten er mandelformet, hvilket gør den lettere at synke.

Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør ikke anvendes af gravide, ammende eller børn. Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares tørt ved max 25°C beskyttet mod direkte sollys.

 

Næringsstofindhold pr. 3 tabletter:

3 stk.         RI* %

– Magnesium 233 mg – 100 % RI (75 % magnesiumcitrat & 25 % magnesiumoxid)

– B6-vitamin      3 mg – 214 % RI

 

*RI = Referenceindtag

 

Ingredienser:

Magnesiumsalte af citronsyre, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tricalciumphophat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), magnesiumoxid, overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, polyethylenglycol, carnaubavoks), farvestof (calciumcarbonat), pyridoxinhydrochlorid.

Se kontrolrapport