drogens vital, skygge

Støt immunsystemet 

Når årstiderne skrifter, bringer det både et skifte i bladene på træerne, vejret og temperaturerne, og måske bliver vores immunforsvar lidt udfordret.

Støt immunsystemet 

Når årstiderne skrifter, bringer det både et skifte i bladene på træerne, vejret og temperaturerne, og måske bliver vores immunforsvar lidt udfordret. Men hvordan er det nu, det fungerer med immunsystemet, og hvordan passer vi godt på vores immunsystem hele året rundt?  

Immunsystemet – kroppens naturlige forsvar 

Hvad er immunsystemets opgave egentlig? Immunsystemet er kroppens forsvar. Menneskekroppen er nemlig det ideelle levested for en lang række mikrober, og de søger derfor at komme ind i kroppen. Men heldigvis har vi et immunsystem, der hele tiden arbejder på at beskytte vores krop mod udefrakommende infektioner, som forårsages af fx bakterier og virus. 

Kilde: Sundhed.dk  

Søvn er vigtigt for immunsystemet 

Den gode nattesøvn er god for mange ting, og faktisk har den gode søvn også betydning for immunsystemet (Kilde: Netdoktor.dk). Har du problemer med at finde ro, kan Drogens Vital Baldrian Naturlig Søvn måske være noget for dig. Baldrian bidrager til at bevare en naturlig søvn. 

Støt immunsystemet 

Selvom der ikke findes en skudsikker opskrift på at undgå infektioner, er der mange ting, vi kan gøre, som har en gavnlig betydning for vores immunsystem.  

  • Vask hænder! Vask hænder, sprit af, og hold afstand til folk, der hoster og nyser.  
  • Sov godt! God søvn har betydning for vores immunsystem.  
  • Slap af! Vores mentale tilstand har også betydning for immunsystemet. Så sørg for at give dig selv pauser. Stresshormoner kan nemlig have en negativ indvirkning på vores immunsystem.  
  • Spis varieret! Sørg for at spise sundt og varieret. Følger du de officielle kostråd vil du ofte få tilstrækkeligt med de vitaminer og mineraler, som din krop og immunsystem har brug for, for at fungere optimalt.  

Giv immunsystemet ekstra støtte med kosttilskud 

Vil du gerne give dit immunsystem lidt ekstra støtte, kan det være en god idé med et kosttilskud med fokus på immunsystemet. Hos Drogens Vital har vi flere kosttilskud med blandt andet urten andrographis og C-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion, og ginsengrod, der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt immunsystem.  

Immunforsvar med Andrographis 

Giv dit immunsystem lidt ekstra støtte med kosttilskuddet Drogens Vital Immunforsvar med Andrographis, som indeholder en unik kombination af urter, planter og C-vitamin. 

C-vitamin og andrographis bidrager til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager desuden til at mindske træthed og udmattelse. Andrographis er også kendt som grøn chiretta og er en urteagtig plante i familien Acanthaceae, der naturligt vokser i Indien og Sri Lanka. 

Immun-mikstur med Ginseng 

Vil du støtte dit immunsystem og samtidig bevare koncentrations- og præstationsevnen? Drogens Vital Immun Mikstur med Ginseng indeholder ren ginsengrod, som bidrager til vedligeholdelse af et normalt immunsystem. Ginseng hjælper desuden med at bevare koncentrationsevnen samt den fysiske og psykiske præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration.