Aktuelt

Læs om 5 kvinders erfaring med Drogens Vital Overgangsalder

Den Perfekte Tabletform

Den Perfekte Tabletform

Den perfekte tabletform der er lettere at synke lanceres i Drogens Vital,
inspireret af naturens eget design.

Vidste du, at 48 % af os, der tager kosttilskud, oplever besvær med at synke tabletter fx vitaminpiller?

Dette problem vil Drogens Vital gerne være med til at afhjælpe og har dermed gjort det lettere for vores forbrugere at synke tabletter. Derfor har Orkla Care´s udviklingsafdeling i samarbejde med førende eksperter, arbejdet med at udvikle en tabletform, der gør det lettere at synke tabletter. Sanela Seric, farmaceut hos Orkla Care og compliance specialist, satte i 2014 et forskningsprojekt i gang i samarbejde med en af verdens førende eksperter indenfor netop det at synke tabletter, Daniel Bar-Shalom. Daniel, der er Associated Professor på Københavns Universitet og ekspert i orale formuleringer, har ledet forskningsindsatsen for at undersøge, hvilken tabletform, der var lettest at synke. Forskningsprojektet har resulteret i tabletten, der er blevet døbt Den Perfekte Tabletform.
Deres artikel omkring arbejdet er blevet publiceret i det anerkendte forskningstidsskrift Tablets & Capsules! i januar 2016 med titlen: THE QUEST FOR EASIER-TO-SWALLOW TABLETS.
Læs mere om forskningsresultaterne i rapporten under.

Inspireret af naturen

Forskningsteamet fandt inspiration fra naturen, til at udvikle prototypen på Den Perfekte Tabletform. Selv de mindste dyr formår at synke kerner fra frugt uden besvær eller gener, hvorefter kernerne naturligt spredes i naturen som en del af livets cyklus. Det var med udgangspunkt i denne grundtanke, at forskningsteamet arbejdede videre med en mandelformet tablet, som i forskningsprojektet blev testet op i mod en klassisk rund og en aflang tablet. Forskningsresultaterne viste at den mandelformede tablet var signifikant lettere at synke end de klassiske tabletter.
Denne tankegang passer perfekt til Drogens Vital serien, som er baseret på både vitaminer, mineraler og naturens egne ingredienser.

Følgende Drogens Vital varianter vil overgå til den perfekte tabletform:

Drogens Vital Multivitaminer
Drogens Vital Multivitaminer 50+
Drogens Vital Hud, hår og negle
Drogens Vital Ingefær
Drogens Vital Baldrian
Drogens Vital Immunforsvar

Artiklen: THE QUEST FOR EASIER-TO-SWALLOW TABLETS

Se kontrolrapport